Trei tineri, din Cluj și Mureș, reținuți în urma unor percheziții efectuate într-un dosar de trafic și consum de droguri


Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma unor percheziții domiciliare efectuate într-un dosar de trafic de substanțe cu efect psihoactiv. 

Perchezițiile au avut loc în județele Cluj și Mureș, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de risc și de mare risc, precum și operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 

Pe 6 iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, au efectuat 10 percheziţii domiciliare, în judeţele Mureş (8) şi Cluj (2), la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. 3 mandate de aducere au fost puse în executare”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Mureș printr-un comunicat. 

Din cercetări a reieşit că, din anul 2020 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi distribuit substanţe cu efect psihoactiv, în judeţul Mureş (…) 3 persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, acestea fiind reţinute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, au mai stransmis polițiștii. 

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 20 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi substanțe cu efecte psihoactive, 20 de țiple cu închidere zipplock, care conțin o substanță pulverulentă albă, 80 de grame de substanță pulverulentă albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, 3 cântare electronice de precizie, 6 telefoane mobile, 1.555 de euro și 1.800 de lei.

Sursa foto: turdanews.ro


Comentarii Facebook