Marti 7 Februarie

Trei tineri din Cluj-Napoca vindeau in oras cannabis primit din Spania prin posta! VIDEO


Trei tineri din Cluj-Napoca, cu varste curprinse intre 17 ai 21 de ani, au fost retinuti sub acuzatia de trafic de droguri de risc.

"Din investigatiile efectuate a reiesit ca drogurile proveneau in principal din Spania si erau trimise in Romania prin firme de curierat. Ulterior, pe piata din Cluj, aceste droguri erau comercializate cu sume cuprinse intre 50 si 70 de lei/gram, membrii gruparii fiind suspectati ca au introdus in tara si comercializat peste un kilogram de cannabis. Pentru probarea activitatii infractionale a suspectilor, la data de 15 septembrie, in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Cluj, au fost efectuate patru perchezitii domiciliare si au fost puse in aplicare patru mandate de aducere", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.
 
In urma perchezitiilor efectuate, au fost ridicate in vederea confiscarii 58,4 grame de cannabis si 11 plante de cannabis cu inflorescente, care cantareau 487 de grame si un cantar digital utilizat la portionarea drogurilor.

 

Ofiterii de la crima organizata au gasit in casa unui dintre tineri o mie de euro si droguri ascunse in diferite locuri, cu toate ca la inceputul perchezitiei suspectul a declarat ca nu detine substante interzise. (Vezi VIDEO)


Pocurorii DIICOT Cluj au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui B.L., de 17 ani, R.F., de 19 ani K.A., de 21 de ani, pentru savarsirea infractiunilor de trafic si detinere de droguri de risc.        

Comentarii Facebook