Trei mașini implicate și trei răniți într-un accident pe Autostrada A3. Un incendiu putea izbucni oricând din cauza scurgerilor de carburant-FOTO

Accident cu trei mașini și trei răniți pe Autostrada Transilvania A 3. Din cauza carosabilului umed, o mașină a derapat  și fost acroșată de alte două

Un accident rutier a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16:15 pe Autostrada Transilvania A3, la km 26, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda.

Din primele cercetări desfășurate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vărstă de 43 de ani din Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în condiții de carosabil acoperit cu apă și grindină, a derapat și a rămas ulterior imobilizat pe partea carosabilă.

Astfel, autoturismul bărbatului a fost acroșat de alte două autovehicule.

O adolescentă de 17 ani și alți doi pasageri de 42 și 53 de ani au fost răniți

În urma impactului a rezultat rănirea a unei adolescente de 17 ani, din autoturismul condus de barbatul de 43 de ani, precum și a doi pasageri de 42 și 53 de ani, aflați într-un alt autoturism.

La intervenție au participat pompierii din cadrul Gărzii Gilău, a Detașamentului Turda, Detașamentului 2 Cluj-Napoca și Punctul de Lucru Florești. 

La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD, unde au găsit cele trei autoturisme avariate. Ocupanții mașinilor erau deja ieșiți din mașini la momentul în care au ajuns echipajele de intervenție.

Cele trei persoane rănite au fost consultate de echipajele SMURD, ulterior fiind transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Din fericire, conform primelor evaluări acestea au afecțiuni ușoare.


accident autostrada Transilvania 1.jpg



Pompierii au intervenit pentru a preveni un incendiu care putea izbucni oricând din cauza scurgerilor de carburant

O situație potențial periculoasă,  din cauza scurgerilor de carburant, a fost evitată ca urmare a intervenției pompierilor. Aceștia au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de carburant, precum și pentru asigurarea măsurilor specifice pentru siguranța persoanelor. 

Comentarii Facebook