Luni 8 Martie

Trei infractori dați în urmărire națională prinși, într-o singură zi, de polițiștii clujeniPolițiștii clujeni au prins, luni, trei bărbați dați în urmărire națională pentru executarea unor pedepse cu închisoarea.

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au depistat un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, dat în urmărire naţională. Pe numele acestuia, Judecătoria Turda a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 7 Poliţie, în urma investigaţiilor efectuate, au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Cluj-Napoca, urmări naţional pentru a executa 2 ani şi 9 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe numele celui de al treilea bărbat dat în urmărire naţională, Judecatoria Cluj-Napoca a emis mandat de executare a unei pedeapse privative de libertate de 2 ani, pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei.

Condamnaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Gherla.

Comentarii Facebook