Sambata 3 Decembrie

Trei clujeni dați în urmărire națională prinși într-o singură zi. Pentru ce erau căutațiTrei clujeni, dați în urmărire națională, au fost prinși, marți, de polițiști. Pe numele acestora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

AStfel, în jurul orei 13:12, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un bărbat, de 27 de ani, din comuna Aluniş, care posedă mandat de executare a pedepsei.

Acesta are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 10 luni şi 20 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,tăiere ilegală de arbori” şi ,,furt”.

Două ore mai târziu, în jurul orei 15:30, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, a fost depistat un bărbat pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul, de 46 de ani, din comuna Izvorul Crişului, a fost condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Gilău au identificat, pe raza localităţii Gilău, un bărbat care posedă mandat de executare a pedepsei pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni rutiere.

Tânărul, de 23 de ani, din Gilău, are de executat un an de închisoare şi de achitat 1.800 de lei amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Comentarii Facebook