Transelectrica Cluj plateste 200.000 de euro pentru paza


O licitatie organizata de Compania Nationala de Transport a Energiei Electrice "Transelectrica" scoate la lumina cheltuielile astronomice care se fac din bani publici. O societate din Resita, SC Mike Security SRL, va asigura paza la sediile Transelectrica din Cluj, Bihor, Maramures, Salaj, Satu Mare si Bucuresti.

Valoarea licitatiei este de 4,4 milioane de lei, adica circa 1,1 milioane de euro. Suma este astronomica daca tinem cont de faptul ca in 2009 societatea Mike Security a avut o cifra de afaceri de 3,7 milioane de euro, adica cu 700.000 de lei mai putin decat tot contractul castigat la licitatia cu Transelectrica.

In competitie s-au inscris 6 societati, dar oferta facuta de reprezentantii Mike Security a fost considerata cea mai buna.

Agentii firmei vor asigura paza si securitatea la punctele de lucru Transelectrica din Cluj, Bihor, Maramures, Salaj, Satu Mare si Bucuresti.
   
Potrivit rolicitatii.ro, contractul ar putea sa fie subcontractat altor societati din fiecare judet.

Directorul Transelectrica Cluj este PDL -istul Rares Rusu, fost consilier judetean din partea acestei formatiuni politice.

Comentarii Facebook