Tramvai lovit de un autoturism pe strada Plopilor, cartierul Mănăștur - VIDEO


Un tramvai a fost lovit de un autoturism pe strada Ploilor, duminică searam în jurul orei 19:50.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ s-au deplasat la acest accident, care a avut loc pe strada Plopilor din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 19.50, și în care au fost implicate un tramvai și un autoturism.

Bărbatul care a condus autoturismul a fost consultat de către echipajul SAJ, este conștient și a ieșit singur din autoturism, precizează ISU Cluj.

Persoanele din tramvai nu au solicitat consult medical.

fe85a153-525b-4a33-9091-377cf53ff826.jpg

Șoferul era băut și inițial a refuzat să fie testat. Conducătorul auto din taximetru avea peste 0.90 alcool pur in aerul expirat, conform primele informatii.

Șoferul are 52 ani, din Cluj-Napoca, și conducea taximetrul pe sub podul Calvaria, dinspre Calea Manastur inspre Calea Floresti. A ajuns la intersectia cu breteaua ce face legatura cu strada Plopilor și nu a respectat semnificatia indicatoarelor rutiere, a patruns pe linia de tramvai intrand in coliziune cu acesta. Nicio persoana nu a suferit leziuni, conducătorul auto vinovat având o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta nu isi desfasura activitatea de taximetrist in acel moment, fiind fara cupola.

Circulatia tramvaielor a fost blocata in zona aproximativ 45 de minute, pentru că roata tramvaiului a sărit de pe șină.

Comentarii Facebook