Tragedie la SIC! Bărbatul prins sub un mal de pământ a murit! Pompierii au luptat 2 ore pentru a-l salva - FOTO și VIDEO


UPDATE - Intervenție pentru scoaterea unui bărbat surprins sub un mal de pământ în localitatea Sic

ISU Cluj anunță că bărbatul prins sub malul de pământ a murit.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a scoate un bărbat de sub un mal surpat de pământ în localitatea Sic.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 15.20, iar la fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc și două ambulanțe SMURD.

De asemenea, elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Jibou a fost dislocat la locul intervenției.

După mai bine de două ore de eforturi susținute, pompierii au reușit să scoată bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, de la o adâncime de aproximativ 3m. Acesta prezenta semne incompatibile cu viața, fără posibilitatea de a fi aplicate manevre de resuscitare.

WhatsApp Image 2022-10-26 at 18.21.48.jpeg

----------------------

Un bărbat a fost prins sub un mal de pământ, în localitatea Sic din judeţul Cluj. În aceste momente, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD s-au deplasat la fața locului. 

În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej și a Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin pentru scoaterea unui bărbat surprins sub un mal de pământ în localitatea Sic. La fața locului acționează o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc, două echipaje SMURD și un elicopter SMURD. Intervenția este în desfășurare revenim cu detalii pe parcursul acesteia.”, anunță ISU Cluj.

Update

Apelul de urgență a venit în jurul orei 15.20, iar la fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc și două ambulanțe SMURD. De asemenea, elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Jibou a fost dislocat la locul intervenției.După mai bine de două ore de eforturi susținute, pompierii au reușit să scoată bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, de la o adâncime de aproximativ 3 m. Acesta prezenta semne incompatibile cu viața, fără posibilitatea de a fi aplicate manevre de resuscitare.”, potrivit ISU Cluj. 

Comentarii Facebook