Tragedie la Cluj. O familie cu nouă copii a rămas fără locuință în urma unui incendiu VIDEO



Situație tragică pentru o familie cu nouă copii, care a rămas fără locuință după ce un incendiu violent le-a ars casa din temelii.

Flacarile au fost observate chiar de proprietar in jurul orei 00:20, fiind trezit din somn de zgomotul produs de acoperisul care era mistuit deja de foc. In graba si-a trezit si i-a scos din casa pe toti cei noua copii cu varste cuprinse intre 2 si 15 ani, dupa care si-a sunat parintii pentru a le cere ajutor. Abia apoi a sunat la 112, iar la fata locului au fost trimise doua autospeciale de stingere ale pompierilor din Dej, informează dejeanul.ro.

Din cauza dstării proaste a drumului doar una dintre autospeciale a putut ajunge până la casă, cealaltă rămânând blocată la câțiva metri, iar pompierii au fost nevoiți să îmbine mai multe furtune. După câteva ore flăcările au fost stinse, însă din casa familiei nu a mai rămas aproape nimic.

Cauzele incendiului nu sunt cunoscute momentan, însă o cauză probabilă ar fi coșul de fum al unui cuptor de copt pâine folosit ieri.

Proprietarul a precizat că asigurarea locuinței a expirat în urmă cu câteva zile și nu a apucat să o înlocuiască încă.

Până când vor putea reconstrui casa, cei nouă copii vor locui la bunici.

Comentarii Facebook