Tragedie cumplită! Un adolescent din Cluj este unul din cei patru morți în accidentul de pe DN1. Avea doar 15 ani! VIDEO FOTO


În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați pasagerii din autoturismul implicat în accidentul rutier de pe D.N.1, din această dimineață, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din comuna Almașu, județul Sălaj, un tânăr de 15 ani, din Huedin, județul Cluj și un altul de 17 ani, din comuna Almașu, județul Sălaj.

Șoferul autoturismului era un bărbat dintr-o localitate bihoreană.

În dimineaţa zilei de marţi, 28 mai, pompierii militari bihoreni au intervenit pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, la un grav accident rutier produs între un TIR şi un autoturism, soldat cu patru persoane decedate. Sesizarea privind tragicul eveniment a fost primită prin Sistemul Unic de Urgenţă 112, în jurul orei 06,30, apelantul precizând faptul că şoferul autoturismului şi cei trei pasageri erau inconştienţi şi încarceraţi”, a informat ISU Bihor.

„La fața locului au fost mobilizate de urgență cinci echipaje de pompieri militari din cadrul a trei subunități, cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare respectiv cu ambulanța tip B2 a unei subunități precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje al SAJ Bihor”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Locotenent Colonel Camelia Roșca.

La momentul sosirii salvatorilor trei din cele patru persoane erau deja decedate, insă pentru cea de-a patra s-au încercat manevre de resuscitare. Din nefericire, nici cea de-a 4-a victimă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acesteia.


uileacu 2.jpeg

uileacu 3.jpeg


Comentarii Facebook