Traficul de droguri e în floare la Cluj! Alți doi traficanți au fost reținuți - FOTO


Traficul de droguri este în floare la Cluj, probabil și perioada pandemiei i-a determinat pe mulți să se reprofileze. 

La data de 26.05.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2020 – 2021, inculpații au comercializat cannabis, pastile ecstasy și “speed” către consumatori de pe raza municipiului Cluj.

La data de 26.05.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca în urma cărora au fost ridicate aproximativ 290 de grame de cannabis, grindere, cântare electronice, sume de bani și alte bunuri ce au legătură cu activitatea infracțională.

În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook