Traficanți de substanțe interzise de mare risc, din aceeași familie, reținuți la Cluj! De doi ani aveau „afacerea” - FOTO


Trei bărbați, dintre care doi membri ai aceleiași familii, ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive către consumatori, din județul Cluj, în perioada 2022 – martie 2024. 

„De asemenea, în sarcina unuia dintre bărbați, s-a reținut faptul că, în intervalul 2023 – martie 2024, în mod repetat și în baza aceleași rezoluții infracționale, ar fi procurat, deținut și  comercializat diferite cantități de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal).

Ieri, 13 martie, au fost efectuate 14 percheziții domiciliare, în județul Cluj, în urma cărora au fost descoperite și ridicate cantități de substanță psihoactivă (2MMC), un grinder, obiecte purtând urme de materie vegetală, precum și alte mijloace de probă.

La data de 13 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea celor trei bărbați, pentru 24 de ore”, transmite IPJ Cluj.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a doi dintre bărbații reținuți, pentru 30 de zile, conform propunerii formulate, față de al treilea bărbat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj luând măsura controlului judiciar.

FOTO BCCO 1.jpeg

FOTO BCCO 3.jpeg

FOTO BCCO 2.jpeg

FOTO BCCO 5.jpeg

Comentarii Facebook