Traficant de droguri prins la Cluj. Polițiștii au confiscat kilograme de cannabis, LSD și MDMA


Polițiștii clujeni și procurorii DIICOT au efectuat, marți, o serie de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc

Ieri, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc.”, anunță IPJ Cluj.

Astfel, la data de 11 decembrie a.c.,  poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul Antidrog, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au descoperit si ridicat 100 de grame de cannabis,  aproximativ 2 kilograme de masă vegetală de cannabis, comprimate de MDMA, 17 doze de LSD, 2 cântare electronice, grindere, instrumente de consum, o instalație pentru cultivarea outdoor a cannabisului și două telefoane mobile. 

Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că un bărbat ar fi cultivat plante de cannabis în locuința sa din Cluj–Napoca, pe care le-ar fi comercializat îndeosebi clienților unui bar din localitate, unde bărbatul în cauză și-ar fi desfășurat activitatea.

Polițiştii au pus în executare un mandat de aducere, pe numele unui bărbat de 28 de ani, din Cluj-Napoca, acesta fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T-S.T. Cluj, pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează a fi prezentat Tribunalului Cluj cu propuneri legale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj.



Comentarii Facebook