Traficant de droguri clujean, arestat de polițiști. Vindea pastile de MDMA și ”prafuri”


Polițiștii clujeni au depistat în flagrant un traficant de droguri, la Cluj-Napoca, acesta având asupra sa zeci de pastile de MDMA și Sanax, dar și plicuri pline ciu droguri.

La data de 5 august a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au surprins în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, din Turda, având asupra sa 41 de comprimate MDMA şi SANAX, precum şi 30 de plicuri cu substanţă pulverulentă şi cristalină. Totodată, în urma verificărilor, de la acesta au mai fost ridicate 300 de grame de substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză a fost reţinut sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Sâmbătă, 6 august, instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook