Duminica 28 Aprilie

Trafic INFERNAL pe Calea Turzii în dimineața de joi: „Se circulă bară la bară la coborâre”/ „Urcați în metrou”


Studenții încă nu au revenit la facultățile din Cluj, iar orașul este deja blocat odată cu începerea școlii. Pe Calea Turzii, dinspre Feleacu, se circulă „bară la bară”, semnalizează un șofer clujean. În astfel de situații, șoferii își aduc aminte rapid că orașul nu are centuri și drumuri destule.

pop.jpg

Traficul pe Calea Turzii este un coșmar în fiecare dimineață, precizează și alți șoferi: „Așa e de săptămâna trecută nu e o noutate”, „No, stai să vină și studenții, și apoi postări cu aglomerația”; „Așa este în fiecare dimineață, MULTĂ RĂBDARE ȘI TUTUN pentru ca să ajungeți la destinație!”. 

Oamenii mai fac și haz de necaz de problemele veșnice ale traficului clujean care nu se rezolvă cu promisiunile deșarte ale administrației locale: „Urcați în metrou. S-a votat Boc de 20 ani”.

Infrastructura Clujului este suprasolicitată, una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă Clujul este traficul care se traduce nu doar prin aglomerația străzilor, ci și poluarea atmosferică, probleme care afectează sănătatea populației și calitatea vieții.

Comentarii Facebook