Tot Clujul e blocat pe ruta Mănăștur - Centru - Mărăști / UPDATE: A fost un protest spontan, care a sabotat traficul - VIDEO


Traficul pe ruta Mănăștur - Centru - Mărăști a fost afectat, iar clujenii au făcut zeci de minute pe un traseu care ar trebuie să fie parcurs în 5 - 10 minute, având în vedere că este și bandă dedicată.

Cei de la ISU Cluj au explicat că nu a fost raportat niciun incident rutier pe acest traseu. 

Clujenii cred că ar fi vorba despre un protest al taximetriștilor, care au blocat Clujul. O astfel de manifestație nu a fost anunțată oficial, iar până la ora publicării acestei știri cei de la Poliția Cluj nu au putut fi contactați.

--------------------

UPDATE

Conform Poliției Cluj în oraș s-au adunat câteva grupuri de taximetriști pentru a face un protest spontan. Aceștia au circulat prin trafic cu o viteză redusă și au afectat circulația în mod semnificativ. Pe de altă parte, e greu de demonstrat că au făcut un protest, pentru că taximetriștii s-au infiltrat în trafic și au circulat cu viteză redusă.

Poliția a ieșit pe stradă și dacă se va putea demonstra că este vorba despre un protest care nu are autorizație, atunci se vor aplica amenzi.

Comentarii Facebook