TITULARIZARE CLUJ 2011: Vezi reactia profesorilor care au luat 4 sau 9 VIDEO

 

Sute de profesori au asteptat ore bune la scolile din Cluj-Napoca afisarea rezultatelor la titularizare. Rezultatul i-a dezamagit pe cei care au luat sub 5 si i-a facut sa se bucure pe cei cu note bune.

 

"Am luat aproape patru, dar fata de ceea ce am facut eu, m-am uitat la barem, si dupa calculele mele trebuia sa iau mai mult. Nu a fost greu, dar vreau sa depun contestatie pentru ca vreau mai mult. De 10 ani lucrez in invatamant si vreau o nota mai buna", a spus unul dintre candidatii care a sustinut examenul la religie.

 

"Eu am sustinut examenul la educatie fizica si ma asteptam la o nota mai mare. Nu voi depune contestatie", a mai spus un alt profesor. Acesta a mentionat ca nu e rentabil sa lucrezi in invatamant, mai ales daca faci si naveta pentru ca jumatate din salariu merge pe naveta.

 

Cei care au luat note bune au avut motive de bucurie, dar au avut si o mare suparare: au obtinut numai un loc de suplinitor, pentru ca locurile titularizabile sunt prea putine.

 

Un sfert dintre profesorii din Cluj, 23,4, au picat examenul de titularizare, nereusind sa obtina nota 5. De asemenea, 36,5% au obtinut note curprinse intre 5 si 7, deci pot ocupa posturile de suplinitori, iar 40,1% note peste 7, care teoretic le asigura un loc titularizabil, daca acesta exista.

 

Vezi si...

Rezultate Titularizare Cluj: Un sfert dintre profesori au picat examenul. VEZI notele

Comentarii Facebook