TIR -ul lovit de tren in Morlaca a fost ridicat de pe linie si garnitura a fost dusa in statia Poieni - UPDATE

 

UPDATE (14.00)

 

Potrivit conducerii Regionalei CFR Cluj, traficul feroviar a fost reluat pe un singur fir, si este asigurata circulatia trenurilor in ambele sensuri.

"Echipele Regionalei Cai Ferate lucreaza la indepartarea efectelor acidentului si de pe a doua linie ferata, care va fi redata traficului in cursul dupa-amiezii.


Trei trenuri, inclusiv garnitura implicata in accident au inregistrat intarzieri de pana la doua ore, dar au reintrat in traficul normal.
Conducerea Regionalei CFR Cluj va realiza o evaluare a pagubelor produse, iar raportul va fi inaintat Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta", precizeaza reprezentantii Prefecturii Cluj.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

TIR  -ul lovit de tren inn localitatea Morlaca a fost ridicat de pe linia de cale ferata si garnitura a fost dusa in statia Poieni. Autoritatile estimeaza ca circulatia feroviara va fi reluata in cel mai scurt timp.

 

"Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a fost informat ca astazi, in jurul orei 11.25, intre statiile CFR Braisor si Poieni, un camion cu remorca a derapat si s-a rasturnat peste liniile de cale ferata, iar acceleratul 1834 a lovit vehiculul. Nu s-au inregistrat victime.

Potrivit conducerii Regionalei CFR Cluj, a fost blocata circulatia feroviara pe ambele linii, pe relatia Cluj-Napoca " Oradea.

Potrivit informarii transmise catre CJSU la ora 13.00, echipele Regionalei Cai Ferate lucreaza la indepartarea efectelor acidentului, iar trenul accelerat a fost retras in statia CFR Poieni, in asteptarea unei locomotive de ajutor pentru inlocuirea celei implicate in accident. Se estimeaza ca traficul feroviar va fi reluat in cel mai scurt timp posibil
", precizeaza intr-un comunicat reprezentantii Prefecturii Cluj.

 

TIR -ul era incarcat cu saci de caolin si s-a rasturnat pe marginea drumului, ajungand langa linia de cale ferate. Trenul accelerat a lovit autotractorul si a acrosat cu cateva vagoane incarcatura.

 

Comentarii Facebook