Miercuri 22 Septembrie

Tinerii PDL Cluj au protestat în fața sediilor PNL și PSD Cluj, pe Bulevardul Eroilor, față de ratarea aderării Schengen - FOTO

 

Tinerii PDL Cluj au protestat, joi, 9 mai, în fața sediilor PNL și PSD Cluj, de pe Bulevardul Eroilor, acuzând cele două partide de ratarea aderării României la spațiul Schengen.

 

Protestatarii au redactat și o scrisoare deschisă adresară lui Victor Ponta și Crin Antonescu în care vorbesc despre neîmpinirile Guvernării Ponta la un an de mandat. ”S-a împlinit un an de când sunteți la conducerea României și în tot acest timp nu ne-aţi demonstrat decât faptul că prioritățile României nu sunt pe agenda dumneavoastră de lucru. Ne-ați demonstrat că toate promisiunile au fost făcute doar pentru acumularea punctelor electorale în timpul campaniile și nu aveți nici o strategie coerentă și eficientă pentru dezvoltarea statului. Ați uitat și faptul că România este stat european și că avem, în continuare, o serie de angajamente asumate în fața partenerilor europeni”, a declarat Radu Moisin, președintele Tineretului Democrat Liberal (TDL) Cluj.

 

O altă neâmplinire a actualului Guvern este ratarea aderării României la spațiul Schengen în 2012. ”Obiectivul Schengen a fost complet ratat ca urmare a demersurile politice din vara anului 2012 care au dus la instabilitate politică și la încălcări grave ale principiilor democratice. Pentru prima oară după aproape 6 ani de apartenenţă la Uniunea Europeană, partenerii europeni au văzut că România pierde la capitolul democraţie din cauza atacurilor susţinute ale USL la adresa statului de drept.

 

V-ați bătut și vă bateți în continuare joc de tot ceea ce semnifică construcția, modernizarea și dezvoltarea Românie în acord cu principiile europene”, a mai spus Radu Moisin.

 

La finalul protestului, organizat de Ziua Europei, 9 mai, președintele TDL Cluj a depus scrisoarea deschisă adresată celor doi liberi USL la sediile celor două partide pichetate.

Comentarii Facebook