Tineri teribiliști - Unul dintre ei a fost prins consumând substanțe interzise la volan, în vreme ce altul a fost surprins gonind cu 109 km/h prin Cluj


Doi tineri, în vârstă de 21 și respectiv 22 de ani au fost sancționați de polițiștii clujeni joi, 11 mai, după ce unul dintre ei a fost prins cu substanțe interzise în mașină, în vreme ce celălalt gonea ca nebunul pe Calea Turzii. 

Polițiștii l-au oprit pe șoferul în vârstă de 21 de ani pe strada Calea Someșeni. În interiorul mașinii sale, polițiștii au depistat o substanță susceptibilă de a fi psihoactivă. De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, ar fi fost fost indicată prezența substanțelor interzise. Astfel, tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice.

Celălalt tânăr, de 22 de ani, a fost suprins de aparatul radar în timp ce conducea își conducea mașina pe strada Calea Turzii, având viteza de 109 km/h. El a primit o amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul acestuia de a conduce a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Comentarii Facebook