Tâlhari reținuți de polițiștii clujeni după ce au jefuit un bărbat. L-au bătut pentru 62 de lei



Doi bărbați din Turda au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, aceștia fiind suspectați că ar fi agresat o persoană și i-ar fi furat banii.

La data de 9 noiembrie a.c., ora 14:22, Poliţia municipiului Turda a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Călăraşi, care reclama că ar fi fost victima unei tâlhării, pe strada Negru Vodă din Turda”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetări a reieşit că bărbatului de 29 de ani i-ar fi fost sustraşi 62 de lei din buzunar, din care a reuşit să recupereze 22 de lei. Pentru a păstra banii, doi bărbaţi i-ar fi aplicat victimei lovituri cu palmele peste faţă şi o lovitură cu cotul în zona gâtului.

Poliţiştii au depistat persoanele bănuite de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba de doi bărbaţi de 31, respectiv de 37 de ani, din Turda.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”, faptă prevăzută de Codul penal, iar în 11 noiembrie, s-a dipus continuarea cercetările faţă de bărbaţi sub control judiciar.

Comentarii Facebook