,,Ți-era frică să nu fii identificată de barmani?”- O femeie a încercat să înfunde toaleta unui local din centrul Clujului, cu produse sanitare și hârtie


Nesimțirea a ajuns la cote alarmante în Cluj-Napoca. Proprietara unui local din centrul Clujului a făcut recent publică o întâmplare petrecută în baia localului pe care îl administrează. Márkos Tünde a povestit cum o clientă a încercat să înfunde intenționat toaleta, folosind zeci de absorbante și role de hartie. 

,,Dragă persoană care a avut intenția de a bloca toaleta noastră nouă, cu 20 de tampoane și multe role de hârtie, trebuie să știi că nu ai reușit să îți atingi scopul.

Nu m-ai întristat și nici măcar nu m-ai enervat. Toaleta este atât de bine construită încât funcționează impecabil din nou.

Și, pentru informația ta, am niște băieți care îmi desfundă toaleta gratis, pentru că nici ei nu tolerează această răutate de nedescris.

Au cumpărat un "șarpe" și sunt la desfundat.

Interesant este, că în timpul puțin de renovare, atunci când era doar o toaletă lângă bar, aia nu s-a blocat niciodată.

Ți era frică să nu fi identificată de barmani??

Împreună cu meșterii mei am creat o toaletă superbă, iar bucuria asta nimeni nu mi-o poate lua. Și băieții mei viteji, cu "șarpele" în mână, rezolvă orice, să ți fie clar.

Sunt convinsă că mă "urmărești ". De aceea îți adresez acest mesaj.

Să te pregătești cu multe tampoane, dragă, pentru că noi nu ne lăsăm bătuți. Răutatea doare pe cei care o simte, nu pe cei împotriva cărora este îndreptată.

Să fii sănătoasă și să trăiască "șarpele" nostru!

(Evident la fete sa întâmplat, nici măcar după trei zile de predarea lucrării! )”, a relatat  Márkos Tünde.

437909377_7831570406853304_2131235468267292259_n.jpg

Comentarii Facebook