Tentativă de evadare ca în filme, la penitenciarul Gherla! Modul HALUCINANT în care a vrut să scape un deținut din celulă


Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că, joi, a avut loc o tentativă de evadare din penitenciarul Gherla.

Vă confirmăm faptul că joi, 12.12.2019, la nivelul Penitenciarului Gherla, a fost înregistrată o tentativă de evadare, eveniment prevenit și gestionat cu operativitate de polițiștii de penitenciare aflați în serviciu”, transmit reprezentanții ANP.

Mai exact, bărbatul ar fi încercată să sape o gaură în peretele celulei, folosind o unealtă improvizată

Prin activități operativ-informative specifice, angajații Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuțit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deținere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei, iar nu într-un tunel, așa cum eronat s-a vehiculat în spațiul public”, se mai arată în comunicatul ANP.

În legătură cu fapta săvârșită, a fost sesizată Poliția Municipiului Gherla, fiind, totodată, informat și judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

În urma acestui incident, o echipă constituită din specialiști de la nivelul aparatului central al Administrației Naționale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla.


Comentarii Facebook