Temperaturile scad semnificativ: Frig, ploi și ninsori în România în zilele următoare


Meteorologii anunță temperaturi scăzute în zilele următoare, mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi deosebit de rece în cele mai multe zone ale țării. 

Miercuri, 21 septembrie, vremea va fi rece pentru această dată în toată țara, chiar deosebit de rece în vest, sud-vest, centru şi nord, precum şi în zonele montane şi submontane. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a teritoriului unde local și temporar va ploua, iar în zonele de munte îndeosebi la altitudini de peste 1500 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță şi ninsoare

În regiunile sudice, cerul va fi variabil, dar cu înnorări temporare îndeosebi după-amiaza şi seara, când pe arii restrânse se vor semnala ploi, mai ales sub formă de averse, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în nord-est şi în extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 20 de grade Celsius. Dimineața, izolat se va semnala ceață.

Temperaturile se mențin scăzute

Vremea se va menține rece cel puțin până la sfârșitul săptămânii. Sâmbătă este posibil ca temperaturile să mai crească puțin, creșterea fiind însă nesemnificativă.


Comentarii Facebook