Țeapă cu parcarea luată de un clujean, primul pe lista primăriei de cartier! ”Am stat la coadă de la 1 noaptea, dar veci nu mai stau”


Un clujean care a fost primul la coadă în 3 ianuarie 2022, pentru a obține un loc de parcare, în zona cartierul Oser, strada Blajului, s-a ales cu buza umflată. 

De vreo 10 - 12 ani tot încerc să prind un loc de parcare. Și acum 2 ani a fost loc si l-au dat la unul care nu stă la numărul la care stau eu. În veci nu mai solicit parcare.

Eu nu cred ca în tot cartierul nu a fost nici un loc, așa că am cerut în solicitarea de anul acesta pe strada Blajului, la numărul la care stau eu, sau oriunde în cartierul Oser. Ei bine, degeaba! Anul trecut au umblat cu hârtii prin care ne chemau să să ne depunem cereri pentru că fac locuri. M-am ales cu buza umflată și acum”, a spus Gelu.

Clujeanul a fost primul la coada la parcare în cartierul Someșeni

Acesta, în 3 ianuarie 2022, la ora 1 noaptea, s-a pus la coadă pentru a depune dosarul în vederea obținerii unui loc de parcare. ”Am fost primul. După mine a mai venit cineva la ora 3.00 și apoi marea masă pe la 5.00. A fost un frig năpraznic. Singura treabă smart la acest sistem este că ne putem nota pe o hârtie și nu mai intră nimeni în față”, ne-a relatat Gelu, în 3 ianuarie.

Acesta a intrat la ora 8.00, în Primăria din Someșeni, cu actele pregătite și ”la ora 8.01 eram deja trecut în program pentru a primi un loc de parcare, pe locul 170. Nu știu cum au reușit alții să fie mai rapizi, probabil că au fost și unii care au depus online, dar eu nu am vrut să risc, pentru că sistemul de merge tot timpul”.

El a fost trecut în sistem pe locul 170, în tot orașul, dar nici așa nu a avut noroc să prindă un loc de parcarea. Degeaba nu a vrut să ”riște” cu sistemul oinline, pentru că unii au fost avantajați sau au avut alte ”intrări”.

WhatsApp Image 2022-06-30 at 11.46.56.jpeg

Comentarii Facebook