Marti 17 Mai

Taximetrist clujean, atacat de clienți. L-au lovit și i-au cerut toți banii la finalul cursei


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați acuzați de cominetea infracțiunii de  tentativă de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Conform IPJ Cluj, la data de 14 martie, în jurul orei 11:30, victima, un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, taximetrist, ar fi efectuat o cursă din Cluj-Napoca până în Florești. La destinație, acesta ar fi fost lovit cu pumnul de către un client, fiindu-i solicitați toți banii pe care îi are, iar celălalt client l-ar fi prins de mână, în scopul imobilizării. În acest context, taximetristul ar fi reușit să iasă din mașină și să fugă, abandonând autoturismul. Ulterior, victima s-ar fi reîntors la autovehicul, însă nu a constatat lipsa vreunui bun.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea celor doi clienți, fiind vorba despre doi bărbați, de 25 și 31 de ani, din Florești, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi. 

Ulterior, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile față de unul dintre aceștia, celălalt fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Comentarii Facebook