Targul de Craciun, din Piata Unirii, se deschide in 3 decembrie


Targul de Craciun, din Piata Unirii, se deschide in 3 decembrie, anunta oficialii primariei Cluj Napoca. 
 
"Deschiderea oficiala a targului va loc in data de 3 decembrie, la ora 18.00, si va fi marcata prin aprinderea iluminatului festiv in municipiu, in cadrul unui eveniment " surpriza la care sunt invitati sa participe clujenii, de la mic la mare. In continuare, in fiecare seara, intre orele si 18.30 si 20.00, Piata Unirii va gazdui seri ale companiilor clujene, implicate in comunitate, care se vor asigura ca Mos Craciun va face cate o oprire prin piata pentru a le oferi tinerilor spectatori surprize dulci si jucarii", sustin reprezentantii administratiei locale.

In perioada 3 - 23 decembrie, in Piata Unirii vor concerta Voltaj, Ducu Bertzi, Marcel Pavel, Ansamblul Romanasul dar si altii.

Va fi organziata si o seara de folclor maramuresean, dar si una in care personalitatile clujene vor urca pe scena si vor canta.

"In seara de 23 decembrie, la inchiderea Targului de Craciun, clujenii sunt invitati din nou sa se alature corului Primariei pentru a colinda alaturi de angajatii instutiei", precizeaza reprezentantii administratiei locale.

Comentarii Facebook