Tarani din Jucu dezbat la crasma plecarea Nokia: "Mearga la masa-n p... ca nu ne-au ajutat cu nimic" VIDEO

 

Taranii de la Jucu au dezbatut la carciuma din sat plecarea Nokia din comuna. Concluzia este ca, in ciuda impozitelor uriase incasate de Primarie, drumurile sunt tot stricate, scoala este nereparata, dar "avem 3 echipe de fotbal".

 

Cu paharele de rachiu si votca pe masa, taranii au refuzat sa discute pe fata despre plecarea Nokia, asa ca inregistrarea s-a facut cu o camera ascunsa.

 

Satenii au fost uimiti cand au aflat ca Nokia a contribuit la bugetul local cu 25 de miliarde de lei vechi. "Nu vad nimic din banii astia. Vad niste betoane turnate. Noua ne trebe terenuri de fotbal si nu avem ce manca", a spus o femeie.

 

Localnicii au spus ca in Jucu sunt trei echipe de fotbal. "Nu ati stiut ca aici in Jucu copiii se nasc cu jambiere si echipament. Avem un sat cu 30 de case, dar le-a facut teren de fotbal. Doua dealuri le-a unit ca sa faca teren de fotbal, care s-a surpat acum", a mai spus un barbat.

 

"Pe mine nu ma afecteaza cu nimic ca se duce Nokia la masa-n p... sau ca o venit. Asbolut cu nimic. Pe mine nu m-a afactat, nici nu m-a ajutat. Tot peste gropi ma duc acasa si mi se rupe motoru. Eu nu am vazut nimic si-s de 40 de ani aici", a mai spus un localnic nemultumit.

 

Nokia anuntat ca va pleca de la Jucu joi, 29 septembrie, si va concedia 2.200 de angajati.

 

"Noi le multumim pentru ce au facut pentru Jucu si Romania pentru ca am dezvoltat infrastructura. Avem drumuri si institutii moderne. In rest nu vreau sa zic nimic de rau, pentru ca asa se intampla, investitorii vin si pleaca. Am pierdut la bugetul local iontre 19 si 20 de miliarde pe an, dar speram sa vina alte firme. Pacat ca Nokia a plecat prea repede", a declarat pentru Stiri de Cluj primarul Dorel Pojar.

Edilul a mai spus ca pana acum nicio alta firma nu a cerut un certificat de urbanism pentru a se instala in parcul Tetarom 3.

Comentarii Facebook