Tânără din Cluj, obligată de doi bărbați să se prostitueze pentru a le procura bani de droguri. Cei doi au fost reținuți


Polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare în județul Cluj, într-un dosar penal, în care se fac cercetări pentru trafic de persoane și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor desfășurate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cinci telefoane mobile, înscrisuri cu valoare probatorie, un plic conținând substanță vegetală, verde-oliv, un plic cu substanță pulverulentă, albă, 7.500 de lei și 1.000 de franci elvețieni.

Din cercetări a reieșit faptul că bănuiții ar fi recrutat, transportat și găzduit, în mai multe hoteluri și pensiuni, din Cluj-Napoca, o tânără, de 26 de ani, pe care ar fi determinat-o să practice prostituția, în schimbul unor foloase patrimoniale. 

De asemenea, din cercetări a rezultat că sumele de bani obținute ca urmare a practicării prostituției ar fi fost folosite pentru achiziționarea de substanțe interzise.În urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 35 de ani și 46 de ani.


Comentarii Facebook