Tânără, atacată de câini vagabonzi, în timp ce se afla cu cățelul la plimbare pe o stradă din Cluj-Napoca: ,,Au apărut din neant, ne-au înconjurat”


O clujeancă a fost atacată de mai mulți câini după ce a ieșit cu cățelul la plimbare pe bulevardul Muncii. Femeia reclamă că animalele se plimbă libere pe străzi, însoțind persoane care caută prin tomberoane, care probabil le hrănesc.

Tânăra susține că a scăpat teafără din atac, cu ajutorul a doi bărbați care se aflau în zonă, care au reușit să alunge câinii agresivi. Cățelul acesteia însă, n-a fost atât de norocos fiind mușcat.

,, Câini liberi Bulevardul Muncii.

Bună ziua, Astăzi 30.03 .2024 în jurul orei 07:43 am ieșit la plimbare împreună cu cățelul meu de talie mică, însă nu am ajuns departe, deoarece în parcul de lângă, erau doi câini de talie mare ,alb cu pete negre, posibil Ciobanesc de Bucovina, din cauza cărora a trebuit sa fugim si să ne ascundem.

Nu este o situație unică, romii de pe Muncii ,merg frecvent, însoțiți de aceștia să caute prin ghenele de gunoi ale blocurilor, iar cainii se plimba liberi, și atacă oamenii de pe strada, și cățeii mici ținuți în lesă.

Menționez că nu este prima data cand am interacționat cu aceștia , au apărut din neant, ne-au înconjurat și mi-au mușcat cățelul de spate, am scăpat cu ajutorul a doi bărbați care se aflau în proximitate.” le-a reclamat femeia autorităților locale, cărora le-a cerut să intervină.


Comentarii Facebook