Tânăr umilit la Liceul Energetic din Cluj de șmecherași - VIDEO

 

Șmecherașii au umilit în ultimul hal un tânăr cu performanțe la învățătură de la Liceul Energetic din Cluj.

 

O zi obisnuita la Liceul energetic din Cluj.... Musculosii se plictisesc si isi arata taria pe alti copii. Poate daca il puneti pe site vede cineva din conducere si ia atitudine... Acolo e ceva normal sa ii bati pe toti, numa scoala sa nu faci...”, ne-a relatat un martor la întregul incient.

 

Se pare că băiatul umilit în fața colegilor și bătut de mai mulți elevi are rezultate foarte bune la învățătură și nu ia în seamă găștile din liceu.

 

Pe imagini se aude și vocea unei profesoare care le cere șmecherașilor să iasă afară, în curte.

 

Video-ul a fost postat pe Facebook de bătăuș, dar a fost scos ulterior. Imagini au apărut și pe Youtube, cu incidentului de la Liceul Energetic Cluj. Vezi AICI imaginile.

--------------------------------

UPDATE

 

La aceasta ora nu am cunostinta de asa ceva nici eu si nici colegii mei profesori cu care am luat legatuta, ma indoiesc ca elevii nostri ar fi facut asa ceva ( la fel si cuvintele folosite de d-na/nul profesor). Vom demara luni o ancheta interna si va vom furniza date. Va rog sa-mi transmiteti inregistrarea video pentru desfasurarea anchetei conform stirii pe care o detineti”, a precizat Octavia Oltean, director Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca.

 

 

Foto: Tânărul care l-a agresat pe elev și a postat filmul pe Facebook

Comentarii Facebook