Miercuri 17 Aprilie

Tânăr prins locuind ilegal într-un cămin din Cluj. S-a ales cu dosar penal și cu amendă FOTO


Polițiștii clujeni au efectuat, marți dimineață, un control în Complexul Studențesc Mărăști, unde au legitimat peste 1.500 de studenți.

La data de  11.12.2018, în intervalul orar 06:00-08:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Politie pentru Centrul Universitar, au organizat şi desfasurat o acţiune în Complexul Studentesc Mărăști”, anunță IPJ Cluj. 

Cu ocazia desfăşurării acţiunii au fost legitimati un numar de aproximativ 1500 studenti romani şi aproximativ 50 studenți straini, dintre care 10 au fost informați în legatură cu prevederile legale privind regimul străinilor în Romania.  

Totodată au fost aplicate un număr de 8 sancțiuni la Legea 61/1991 în valoare totală de 1.500 lei și a fost constatată o infracțiune de fals privind identitatea, constand în aceea ca un tânăr de 21 ani, jud. Alba, a prezentat o legitimaţie de cămin ca fiind a sa, desi era pe un alt nume, legitimaţia neavând aplicată fotografie. În baza acesteia, tânărul locuia în camin de la începutul anului universitar 2018-2019. 

Legitimaţia a fost ridicată de poliţişti şi tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de „Fals material în înscrisuri oficiale”şi „Fals privind identitatea”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal. 


Comentarii Facebook