Tânăr de 26 de ani din Zalău, arestat pentru consum şi comercializare de droguri. Își procura „marfa” din Cluj


Un tânăr de 26 de ani din Zalău a fost arestat preventiv, după ce polițiștii au descoperit că în ultimii doi ani a consumat și comercializat droguri către mai multe persoane din Sălaj. Tânărul a spus că își procura „marfa” din Cluj. 

Bărbatul a fost reținut în urma unui flagrant organizat în data de 7 octombrie de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Autoritățile l-au surprins pe tânărul în cauză având asupra sa substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, pe care ar fi urmat să le comercializeze la un eveniment privat, din municipiul Zalău.

Din cercetări a reieşit faptul că, din martie 2021 şi până în prezent, un bărbat, de 26 de ani, din Zalău, ar fi efectuat operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, ar fi procurat, din judeţul Cluj, diferite cantităţi de astfel de substanţe, ar fi utilizat o parte pentru consum propriu, iar pe restul le-ar fi comercializat către diferite persoane, din judeţul Sălaj”, au transmis autoritățile.

Tânărul a fost reținut, fiind acuzat de deținere și trafic de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive

Potrivit sursei citate, la data de 8 octombrie, bărbatul bănuit de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive a fost reţinut pentru 24 de ore şi, în aceeaşi zi, instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, la activitate participând poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj şi jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj.


Comentarii Facebook