Tâlharul care a jefuit un magazin din Mărăști a fost arestat preventiv



Tânărul de 18 ani, din comuna Jucu, care a tâlhărit un magazin din Mărăști duminică, 10 ianuarie 2021, a fost prins de polițiști. În cursul zilei de 13 ianuarie, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 25 de zile de magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca.

Ce s-a întâmplat?

 Un magazin alimentar din Mărăști a fost jefuit duminică, 10 ianuarie, vânzătoarea a fost rănită și hoțul a fugit cu 4.000 de lei, banii din încasări.

Hoțul a profitat de neatenția angajatei și a pătruns în toaletă, dar înainte a furat cumva banii din casa de marcat. Surse judiciare au spus pentru Știri de Cluj că hoțul a profitat de faptul că sunt mulți oameni în magazin și vânzătoarea era ocupată, lăsând casa de marcat deschisă. Hoțul nu a avut cum să mai plece neobservat după ce a pus mâna pe bani, așa că s-a ascuns în toaletă, așteptând un moment prielnic pentru a fugi. 

Prins captiv în toaletă, hoțul a stat până când magazinul s-a golit și, când angajata a avut nevoie să meargă la toaletă, a atacat, a împins-o și a fugit. Femeia s-a lovit în cădere. 

În fapt, o persoană ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras suma de 4.000 de lei, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi îmbrâncit un angajat.

Comentarii Facebook