Swimathon, concurs de inot la Bazinul Olimpic din Cluj-Napoca, pentru sustinerea initiativelor umanitare, in 7 august


Fundatia Comunitara Cluj organizeaza in 7 august la Bazinul Olimpic cea de-a doua editie a competiei Swimathon. La intrecere se pot inscrie atat oameni obisnuiti, VIP -uri, dar si firme, care sa aduca bani pentru sprijinirea unor proiecte umanitare.

Fiecare firma sau persoana isi desemneaza un inotator sau echipa de inotatori, care trebuie sa inoate cat mai multe lungimi de bazin, pentru a strange cat mai multi bani.

"Pe langa proiectele recomandate de noi fiecare persoana sau companie poate sustine un proiect propriu pentru care sa straga bani. Este o modalitate de promovare a firmelor care isi pot desemna un inotator, dar si de a strange bani pentru campanii umanitare", a declarat pentru Stiri de Cluj Dana Stoica, purtatorul de cuvant al Fuindatiei Comunitare Cluj.

In concurs se pot inscrie companii, organizatii, grupuri de initiativa si indivizi. Ultimii isi pot face lobby in grupul lor de prieteni si ii pot folosi ca "sponsori".

"Sa zicem ca o persoana fizica se inscrie si isi convinge prietenii ca poate inota 40 de lungimi de bazin si negociaza un pret de 1 leu pentru o lungime, atunci va strange 40 de lei de la un singur "sponsor". Totul depinde de modul in care isi fac promovare si daca sunt sustinuti de o galerie numeroasa. Depinde sigur si de conditia fizica, pentru ca cei care inoata cel mai mult fac cei mai multi bani", a mai spus Dana Stoica.

Exista o singura conditie, cei care se inscriu in concurs nu trebuie sa fi practicat inotul de performanta de cel putin 2 ani.

Fundatia Comunitara Cluj vine in ajutorul celor care nu au un proiect pentru care sa "lupte" si le recomanda mai multe initiative:

Proiect: Sprijin pentru comunitatile afectate de inundatii - Fondul "Sprijin pentru sinistrati"

Proiect: "Masa pe roti -? Serviciul de Ajutor Maltez in Romania (Bugetul proiectului: 10.000 lei (o masa calda zilnica: 230 lei/varstnic/luna)

Proiect: "Gradinita speciala Malteza" - Serviciul de Ajutor Maltez in Romania (Buget necesar: 10.000 lei (terapie specializata: 600 lei/copil/luna)

Proiect: "Un pas inainte, impreuna!" - Liceul pentru Deficienti de Vedere, Cluj-Napoca (Bugetul proiectului: 10.000 lei)

Proiect: "Mai mult pentru batranii nostri" - Asociatia de Caritate "Proiect Theodora" (Bugetul proiectului: 10.000 lei)

Proiect: "Integrare si dezvoltare personala prin teatru" - Centrul de modelare a personalitatii prin teatru (Bugetul proiectului: 10.000 lei)

Proiect:"Dotarea Clinicii Mobile cu echipament de sterilizare" - Arca lui Noe (Bugetul proiectului: 10.000 lei)

La prima editie a competitiei de inot a fost stransa, in numai trei ore, suma de 9.000 de dolari, iar banii au fost folositi pentru sprijinirea a trei proiecte umanitare.

Comentarii Facebook