Swimathon Cluj 2015 - Câți bani s-au adunat pentru cauze umanitare

 

Swimathon Cluj 2015 a adunat la start 275 de înotători care au parcurs 8.109 lungimi de bazin, echivalentul a 162 km înotați.

 

În cadrul celei de-a șaptea ediții a evenimentului, mai mult de 600 de susținători au contribuit la strângerea a peste 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost strânși direct la fața locului. Evenimentul a avut loc sâmbătă la Complexul de Natație ”Universitas” al Universității ”Babeș-Bolyai”. Campania de strângere de fonduri continuă până în data de 17 august. 

 

Organizat de Fundația Comunitară Cluj, evenimentul dedicat strângerii de fonduri pentru cauzele comunității a atras peste 1.000 de participanți într-o singură zi – înotători, prieteni, susținători și spectatori. Înotătorii și-au promovat participarea la Swimathon în cadrul propriilor campanii, prin care au atras donatori care le-au susținut fiecare lungime de bazin parcursă cu diferite sume sau cu donații fixe pentru întreaga lor evoluție în eveniment. 

 

Cea de a șaptea ediție Swimathon Cluj s-a remarcat prin generozitatea susținătorilor, entuziasmul și motivația înotătorilor și a echipelor de proiect care împreună schimbă vieți! Suntem impresionați de numărul proiectelor care au dorit să se alăture Swimathon-ului anul acesta, de creativitatea și dedicarea oamenilor care ne inspiră prin exemplul lor în fiecare an! Swimathon Cluj devine cel mai important eveniment sportiv de strangere de fonduri la Cluj”, a declarat Simona Șerban, directorul executiv al Fundației Comunitare Cluj.

 

În cele șase ediții de Swimathon Cluj, Fundația Comunitară Cluj a strâns în total 570.000  de lei, de la 4.500 de susținători, pentru 76 de proiecte.

Comentarii Facebook