Suspectii jafului de la Banca Transilvania sunt cercetati si pentru atacul de la benzinaria Lukoil de pe Calea Manastur


Cei doi suspecti in cazul jafului de la Banca Transilvania, Andrei Hosu si Bogdan Baciu, sunt banuiti ca ar fi dat atacul din luna martie de la benzinaria Lukoil, de pe Calea Manastur.

Avocatul celor doi a declarat ca au fost adusi la IPJ Cluj de la Gherla in urma cu cateva zile si au participat la o recunoastere in grup. "Au fost dusi intr-o camera alaturi de alti tineri si Baciu a primit numarul 1, iar Hosu numarul 4, dar inainte de a intra in camera martorul am cerut sa fie schimbate numerele celor sase suspecti. Hosu a primit numarul 6 si Baciu 5 si martorul a aratat direct spre numarul 1", a declarat Vlad Hosu, aparatorul celor doi suspecti in cazul jafului de de la Banca Transilvania.

Aparatorul a mai spus ca a aflat ca cei doi erau suspectati si de atacul de la benzinaria Lukoil abia dupa ce s-a terminat recunoasterea, iar acum urmeaza sa fie suspusi unui test cu poligraful.

Atacul de la benzinaria Lukoil a fost dat in 25 martie, cand o persoana mascata a patruns in statia de benzina si a disparut cu 1.400 de lei, dupa ce i-a amenintat cu arma pe angajati.

Comentarii Facebook