,,Sunt murdăriți cu vopsea și inscripții”- Locatarii unui bloc din Grigorescu cer ca Primăria să acționeze după ce pereții lor au fost vandalizați


Clujenii care locuiesc pe strada General Eremia din Grigorescu susțin că pereții blocurilor sunt deseori vandalizați cu graffiti. Aceștia cer Primăriei să amplaseze camere video în zonă pentru a surprinde aceste comportamente și pentru a identifica făptașii. 

,,Bună ziua, vă rugăm să montați camere de luat vederi pentru prevenirea tulburării liniștii publice, a vandalismului și a distrugerii proprietății pe strada General Eremia Grigorescu. 

Menționăm că în mod frecvent cei doi pereți de la capetele blocului (pe unde sunt alei publice de trecere) sunt murdăriți cu vopsea și cu inscripții de tot felul.

Ultima dată acest lucru s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, la o zi distanță după ce locatarii blocului vopsiseră peretele plin de mesaje obscene. Vă rugăm să luați măsurile necesare pentru remedierea acestei probleme!”, a reclamat un clujean care locuiește în zonă. 

Inscripționarea locurilor neamenajate graffiti se sancționează cu amendă de la 500 la 2500 de lei, evident dacă făptașii sunt identificați de polițiști. 

În trecut au fost sesizate cazuri în care au fost pictate cu graffiti clădiri din centrul Clujului. În ianuarie doi tineri care au desenat pe o clădire istorică din centru s-au ales cu dosar penal. 

Tinerii care au desenat cu graffiti o clădire istorică din centrul Clujului, identificați de polițiști. S-au ales cu dosar penal

Comentarii Facebook