Sunt clujeni care se vaccinează și nu-și iau jos plasturele timp de 21 de zile, să nu curgă vaccinul!!! Mărturie de la vaccinarea Drive Through


Unii dintre clujenii care se vaccinează nu-și iau jos plasturele de pe locul injectării timp de 21 de zile, a explicat un membru al echipei de vaccinare de la Drive Through. 

Plasturii post-injectie sunt rezistenți la apă si permeabili la aer, permițând respiratia pielii. Aceștia conțin un tampon absorbant pentru secretii moderate. Adezivul hipoalergenic evita iritarea si sunt igienici, dar pot fi luați jos la o oră - două, după administrarea injecției.

Despre plasture 

După cum am mai povestit în trecut, la Drive avem tot soiul de experiențe. E un loc unde au venit foarte multe persoane pana acum. Și unde-s mulți oameni sunt și multe povești. Ultima situație de amintit e legată de ...plasturi.

Explic: după vaccinare se aplică tuturor, în zona în care este introdus acul, un plasture. Noi avem același tip de plasture de la început, medicii și asistentele îl recunosc când îl văd.

Ei, și mai sunt cetățeni care vin la a doua vaccinare, adică după 21 de zile cu același plasture în locul în care a fost făcut vaccinul.

Plasturele nu trebuie sa stea 21 de zile pe braț. El poate fi dat jos când pacientul ajunge acasă. 

Ne mai spun pacienții că au mare grijă când fac dus sa nu îl dea jos cumva. Si evita cu apă zona respectivă.

Plasturele nu are legătură cu eficiența vaccinului și nici nu il oprește pe acesta sa iasă afara din braț”, a explicat Florin Moroșanu, membru al echipei Drive Through Cluj. 

Comentarii Facebook