Studioul de dans Urban Dance Lab încurajează clujenii să-și exploreze pasiunea pentru dans într-o comunitate ce inspiră libertate de exprimare


Situat pe Strada București, aproape de inima Clujului, Urban Dance Lab este rezultatul muncii coregrafului de Streetdance, Raluca Todea. Cu 10 ani de experiență în lumea dansului, fiind atât coregraf cât și personal trainer, Raluca și-a deschis propriul ei studio de dans în luna septembrie a anului 2019. 

_ZF08979.jpg

Cu sprijinul echipei UDL, ce s-a format în scurt timp după deschidere, Raluca a pornit spre o nouă călătorie în crearea unui spațiu dinamic, „în care fiecare dansator să își găsească stilul propriu de dans și să se simtă că aparține unui grup”. Cu acest scop a plecat Raluca în căutarea formulei proprii de dans alături de echipa: Michelle Fischer, Larisa Gavrea, Diana Sabău, Monica Mocan, Renata Dombi, Andreea Aldea, Oana Taut si Antonia Ciuc. De aceea, cursurile create în cadrul UDL variază de la: Streetdance, Hip Hop, Lyrical, Contemporary Dance, Kpop, cursuri dedicate, conform descrierii de pe Instagram, celor între „4 și 64 de ani.”

Cursanții au oportunitatea de a alege nivelul de dificultate: începător, intermediar, avansat, dar și de performanță. În cadrul UDL se organizează atât evenimente interne precum serbări, tabere, cursuri deschise cât și participări la spectacole și concursuri locale, naționale și internaționale. 

P1014856.jpg


 UDL este unicul studio de dans din Cluj care deține trei săli de dans, toate dotate cu sistem de sonorizare, aer condiționat, oglinzi și parchet special pentru activități sportive, două vestiare, recepție și grup sanitar.

P1025319.jpg

P1025583.jpg

Tot prin prisma incluziunii și a ideii de a încuraja clujenii să privească mișcarea fizică ca un mod ce creează o legătură echilibrată dintre minte și corp, Raluca plănuiește ca în viitorul apropiat să pună la dispoziția doritorilor de orice vârstă cursuri de fitness și aerobic în cadrul studioului. După cum menționează fondatoarea UDL, „cu rabdare și iubire reușim să adoptăm stilul de viață ce ne dezvoltă și menține corpul la nivelul sau optim.” 

P1025586.jpg

Comentarii Facebook