Studenții UTCN din Căminul Mărăști acuză că se simt ca la închisoare: ”Șefii de palier ne verifică buletinele”

 

Un student care locuiește în campului Mărăști acuză abuzurile comise de șefii de palier, care îi verifică mai rău ca poliția.

 

Ma numesc VA si vreau sa aduc la cunostiinta voastra abuzurille care au loc in Complexul Marasti UTCN, de catre Comitetul Caminului 1F si anume: asa zisii sefi de palier bat din usa in usa si cer legitimatiile si buletinele la control; sunt curios, cu ce drept fac ei acest lucru? Nu e oare un abuz? Ei se prezinta a fi doar din comitet, fara nume, fara o legitimatie stampilata si avizata de catre admnistratia caminului cum ca "X" -uleasca este sefa de palier sau sef de camin. NIMIC DE GENUL !!! Consider ca este un abuz ceea ce se petrece. 

 

In plus, marti seara controlul s-a facut cu usile de la palier inchise. Nimieni nu intra, nimeni nu iese !!! Adica si eu si altii am fost nevoiti sa stam afara sa asteptam ca ei (nimicuri) sa isi termine controlul.

 

Repet, au fost doar ei de capul lor, (cei din comintet) fara sa se legitimeze si fara legitimatii avizate si fara un responsabil sus pus din partea Facultatilor si a Politiei. Pana nici portarii nu stiau nimic”, ne-a scris studentul pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

Administratorii căminului nu pot fi contactați pe numerele de telefon postate pe site -ul UTCN.ro.

 

MAFIE în caminul UTCN din Mărăști. Se percepe taxă de internet la NEGRU și ”taxă de cheie”. Cei acuzați contraatacă


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Sunt stundent la universitatea tehnica si sunt si stundent reprezentant, si in ultima perioada ati inceput sa publicati articole despre caminele UTCN din Marasti. Presupun ca este aceeasi sursa si probabil prieten cu unul dintre redactorii dvs. Decat sa denigrati imaginea Universitatii mai bine preluati stiri mult mai interesante de pe site-ul UTCN sau a organizatiilor din poli. Ultimul articol este jalnic!”, ne-a scris Alin, pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

Puteti completa acest anunt ca cineva era foarte bolnav si a sunat la urgenta. Nu putea iesi din camin cu toate ca a sunat la sefa de camin ca este o urgenta. Ce se intampla in caz de incediu? Cine isi lua responsabilitatea daca mureau sute de studenti in camin?”, ne-a scris un alt student.

Comentarii Facebook