Studenții de la UBB fac o campanie socială împotriva utilizării telefonului în exces

 

Trei studente de la Facultatea de Ştiinţe Politice Cluj lansează o campanie socială împotriva utilizării telefonului în exces atunci când tinerii ies în oraş cu prietenii. 

 

Campania este realizată de trei studente de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Universitatea Babeș-Bolyai, dornice să promoveze interacţiunea şi comunicarea directă. În cadrul acestei campanii, clienţii cafenelei vor primi o reducere de 10% la totalul notei de plată dacă accept să îşi lase telefonul mobil într-o tăviţă de pe masă. Telefonul va putea fi folosit doar dacă sună, în rest se doreşte comunicarea cât mai intensă între persoanele de la masă. Discountul se aplică pe toată perioada campaniei în intervalul orar 19-21.

 

În plus, vor avea lor evenimente surprize care încurajează interacţiunea şi dezvoltarea relaţiilor între oameni. Una dintre surprize va fi o petrecere numită ”Hello my friend”. Aceasta va avea loc vineri, 16 mai. Celelalte surprize vor fi dezvăluite pe parcursul campaniei pe pagina de facebook”” Oferă Zâmbete Nu Emoticoane”.

 

Studiile au arătat că 87% dintre tineri preferă să comunice mai degrabă prin mesaje pe telefon sau prin intermediul reţelelor de socializare decât faţa în faţă.

 

Campania va avea loc în perioada 9-16 mai, în localul UniPub.

Comentarii Facebook