Studenții clujeni pot primi GRATUIT 2.000 pachete speciale „Back to College” de la Iulius Mall. Vezi ce trebuie să faci ca să primești și tu!


Studenția - miros de cafea, proiecte, cursuri, seminarii, distracție, din nou cafea, examene, dar și multe nopți nedormite în care faci proiectul pe care ai spus că nu o să îl mai lași pe ultima sută de metri. Pentru a marca revenirea la viața de student, Iulius Mall Cluj a pregătit un Welcome Pack „Back to College”. În perioada 22-31 octombrie 2021, adună-ți gașca, asigurați-vă că aveți prezență full la Iulius Mall Cluj și bucurați-vă de beneficii!

Ce conțin cele 2.000 de pachete „Back to College”?

Cum arată un Welcome Pack obișnuit pentru studenți? Agende, pixuri, un calendar în care să îți notezi orele și săptămânile pare și impare? Iulius Mall Cluj te surprinde cu un Welcome Pack diferit, pentru a marca faptul că ești Back to College. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul Info din Iulius Mall, să prezinți carnetul sau legitimația de cămin și vei intra în posesia unuia dintre cele 2.000 de pachete special create pentru studenți.

Poți alege dintre un tricou, perfect de purtat în timpul cursurilor sau un tote bag, în care să ții materialele de la facultate. Vei primi și un sticker vesel, pe care să îl lipești pe laptop, toate cele menționate fiind personalizate cu imagini realizate de ilustratorul Adina Huțanu, dar și o Coca-Cola pentru un plus de energie în timpul orelor de curs. În Welcome Pack ai inclus și un carnet de reduceri care să îi țină companie carnetului tău de student, plin de oferte pentru o gamă extinsă de magazine din Iulius Mall Cluj. 

Carnet de reduceri pentru studenți, valabil în magazinele din Iulius Mall Cluj

Astfel, îți poți împrospăta garderoba cu noi articole de îmbrăcăminte și încălțăminte din magazinele Il Passo, Liu Jo, Guess, Under Armour, Sport Vision, Buzz sau Laceworld. Cum nicio ținută nu este completă fără accesorii, ai la dispoziție reduceri și la brandurile Pandora și Meli Melo. Dacă vrei să te relaxezi cu un ritual de înfrumusețare după orele de seminar, în carnetul de reduceri vei găsi și oferte la Marionnaud, Kiehl’s, My Geisha, Xpert Beauty, Elmafarm, Sabon, Profihairshop, The Makeup Shop și Epil Point. În plus, dacă îți dorești ca telefonul tău să aibă parte de cea mai bună protecție, profită de reducerea oferită de Premium Cell! În final, orice zi reușită de cumpărături se încheie în food-court, unde vei avea parte de o mulțime de oferte la restaurantele tale preferate, precum Marty City, Freschissima, Cartofisserie și Noodle Pack. Descoperă catalogul cu magazinele participante pe site-ul Iulius Mall Cluj!

Comentarii Facebook