Studenți tâlhăriţi în Piaţa Mihai Viteazu de trei tineri


Doi studenți au fost tâlhăriți în Piața Mihai Viteazu, din Cluj-Napoca, de trei persoane, care au fost reținute.

În 13 iulie 2013, poliţia fost sesizată cu privire la faptul că C. Gheorghe, de 20 ani, din municipiul Brăila şi N. Andrei, de 19 ani, din municipiul Piatra Neamţ, în timp ce efectuau activităţi în cadrul unui stagiu de practică în Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, au fost abordaţi de trei persoane necunoscute care, folosind ameninţări, au sustras de la C. Gheorghe un telefon mobil şi suma de 16 lei, prejdiciul cauzat fiind de 250 lei.

În urma verificărilor întreprinse de poliţişti, cei trei au fost identificati in persoana lui K. ALEXANDRU, de 18 ani, din comuna Cojocna, F. ZSOLT, de 28 ani şi C. ATTILA de 21 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Cluj.

Suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de tâlhărie, iar Judecătoria Cluj-Napoca a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioada de 29 de zile.

Comentarii Facebook