Strandurile clujene angajeaza salvamari

 

Doua posturi de salvatori la strand se regasesc in aceasta saptamana in ofertele publicate de Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca. In Cluj sunt vacante 637 de locuri.

Peste 120 dintre cele 637 de joburi sunt destinate muncitorilor necalificati. Cele mai multe, 56, sunt pentru muncitori necalificati la asamblarea si montarea pieselor, 24 sunt pentru muncitori la intretinerea drumurilor si podurilor, iar cate 10 sunt sunt pentru necalificati in asamblarea produselor solide si in zidarie. Firmele cauta si doi salvatori la strand.


Potrivit datelor prezentate de Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca, in judetul Cluj sunt disponibile  637 de locuri de munca. Judetul Cluj este pe primul loc in tara in ceea ce priveste numarul locurilor de munca disponibile, pe locul urmator fiind Bucurestiul cu 590 de oferte.


Cele mai multe locuri de munca disponibile la nivel national sunt de confectioner in domeniul industriei textile, 1.300, si de muncitor necalificat in acelasi domeni, 602. In intreaga tara sunt vacante 10.584 de joburi.

Comentarii Facebook