Stradă bombardată în Huedin și abandonată de primarul Mircea Moroșan: S-au răsturnat 2 camioane - FOTO


O femeie din Huedin i-a scris primarului Mircea Moroșan, după ce o stradă din oraș aflată în lucru de 3 luni a fost abandonată de municipalitate.

Domnului Primar al orașului Huedin, Mircea Morosan.

Doresc sa atrag atenția asupra modului în care arată strada Crisului, în urma lucrărilor de apă și canalizare. La strada se lucrează de aproape 3 luni, cu promisiuni de la conducerea societatii subcontractoare SC WOOD FOUR CORPORATION SRL, ca va aduce piatra, pana "sambata", dar nu știu în care sâmbăta.

După cum știți și dvs, reabilitarea drumului a costat Primăria Huedin, 40000 RON fără TVA, bani care efectiv s-au aruncat din buzunarul cetățenilor.

Menționez ca strada Crisului face parte din zona industrială a orașului, ca dețin o societate pe aceasta strada, ca se circula cu camioane de mare tonaj, iar gurile de canal sunt ieșite și drumul e plin de gropi și noroi. Până acum s-au răsturnat 2 camioane, exista poze și filmări în acest sens.

Tot noroiul din drum, mi-a ajuns în curte, curte în care s-a pus piatra si pavaj de 300 000 ron, iar eu ca si cetatean, nu sunt obligata sa suport aceasta bătaie de joc de banii mei.

Consider ca felul cum arata aceasta strada reprezinta un real pericol.

Am încredere ca dumneavoastră veți lua toate măsurile care se impun pentru remedierea situației cat mai repede”, a scris femeia.

Primarul Mircea Moroșan a fost candidat al PNL la Senatul României și a fost implicat în lunile noiembrie și începutul lunii decembrie în campania electorală. Deși era dat ca și favorit la obținerea unui mandat de parlamentar, de pe locul doi eligibil, Moroșan a pierdut alegerile. PNL nu a mai obținut scorul bun de la alegerile locale, care i-a făcut pe liberali să spere la doi senatori. Din aceste motive, Mircea Moroșan nu a avut timp să se ocupe de comună.

Comentarii Facebook