Miercuri 24 Aprilie

Stoia, protest in instanta: Este absurd sa fiu acuzat ca am dat mita! Primaria Cluj-Napoca a amendat Brantner Veres de 46 de ori

 

Omul de afaceri Calin Stoia, actionarul Brantner Veres, a cerut imperios Curtii de Apel Cluj sa il elibereze, invocand si starea lui de sanatate.

"Este o logica absurda sa spui ca dai mita sute de mii de euro, in conditiile in care firma Brantner Veres a fost amendata de Primaria Cluj-Napoca de 46 de ori de la semnarea contractului, cu 460.000 de lei. Primarul Sorin Apostu a semnat contractul de salubrizare in urma unei licitatii si a dispozitiei Consiliului Local. Era abuz in serviciu daca nu facea acest lucru.

Toate amenzile primite de Brantner Veres au fost contestate si au ajuns pe masa primarului, care nu le-a anulat. Am ajuns in instanta cu Primaria Cluj-Napoca pentru a cere anularea acestor amenzi.

In privinta recomandarii, pe care am primit-o de la Primarie pentru a putea participa la o alta licitatie, aceasta nu era atributia primarului, ea fiind eliberata de o directie de specialitate din cadrul municipalitatii", a declarat Calin Stoia.

Acesta a spus ca pedeapsa pentru infractiunea de care este acuzat este cuprinsa intre 6 luni si 3 ani, dar pana acum a stat in arest de trei luni.

 

articol de Horea Soica

Comentarii Facebook