Stiri de Cluj, cel mai citit ziar din Cluj. Suntem lideri de audiență și credibilitate. Vă mulțumim!


Știri de Cluj a fost principala sursă de informare a clujenilor și la protestele de vineri, 15 martie, cu o audiență de peste 80.000 de cititori unici. Acest lucru este posibil datorită încrederii de care se bucură acest brand local în rândul clujenilor. 

Traficul ziarului Știri de Cluj este în creștere, în primele două luni ale anului având aproape un milion de cititori unici, conform trafic.ro, portal care măsoară audiența site -urilor. 

Ziua de vineri a fost iarăși o premieră. La protestul pentru autostrăzi, de vineri 15 martie, relatările din teren ale publicației Știri de Cluj au fost citite de peste 80.000 de clujeni. Prin comparație, celelalte publicații din Cluj au avut un trafic de maxim 20.000 - 25.000. 

Mulțumim pentru parteneriatul pe care îl facem de 10 ani și vă reamintim cu respect că puteți apela în continuare la serviciile noastre, în cazul în care drepturile vă sunt încălcate sau aveți diverse situații de lămurit sau reclamat. Ne puteți scrie pe adresele de la Contact sau pe pagina de Facebook, cea mai acceastă pagină a unui ziar din Cluj.

Untitled.jpg

Comentarii Facebook