ȘTIRI DE CLUJ, audiențe și trafic record. Locul 2 la nivel național și LIDER pe piața media din Transilvania


Știri de Cluj a reușit performanța de a ajunge pe locul doi în traficul național, depășind ziare importante din România. Vă mulțumim pentru că ne citiți!

Cel mai citit ziar din Cluj, Știri de Cluj, s-a rebranduit, având o interfață mult mai prietenoasă, iar acest lucru este apreciat de cititori. Traficul este în continuă creștere, cu vârfuri spectaculoare, 60.000 de cititori unici, la vizita premierului Viorica Dăncilă în Cluj, din 9 mai, (cu multe exclusivități în privința vizitei și a locațiilor), până la un record de trafic de 117.281 de cititori unici în cursul zilei de miercuri, 15 mai.

Traficul din 15 mai a plasat Știri de Cluj pe locul doi în țară, în privința traficului monitorizat de trafic.ro, un site specializat de monitorizare a audiențelor online.

Vă mulțumim pentru că ne citiți și sunteți alături de noi de aproape 10 ani. Dacă aveți sesizări și reclamații care vreți să fie aduse  în atenția opiniei publice și a autorităților, ne puteți contacta oricând (datele le găsiți la rubrica de Contact de pe www.stiridecluj.ro). 

2019-05-16_10-47-06.jpg

Știri de Cluj este lider detașat de audiență în traficul regional, având de 3 ori mai mulți cititori ca restul publicațiilor locale.

2019-05-16_10-50-45.jpg

Știri de Cluj este un ziar independent, fondat în decembrie 2009.

Comentarii Facebook