Miercuri 17 Aprilie

STIRI de Cluj a initiat o petitie prin care cere MAE sa solicite un drept la replica in publicatia Blick, legat de articolul denigrator la adresa Clujului!

 

Stiri de Cluj a initiat o petitie online, prin care solicitam Ministerului Afacerilor Externe sa ia pozitie fata de articolul denigrator aparut in publicatia Blick si sa ceara un drept la replica, prin ambasada de la Berna.

 

SEMNEAZA AICI PETITIA!

 

Mesajul petitiei:

"Articolul aparut in publicatia Blick, in care Clujul este descris ca un oras in care electricitatea si apa curenta sunt un lux, este denigrator si injust.

Probleme precum sunt cele de la periferia Clujului sunt intalnite si in alte orase Europene, dar nu sunt scoase in lumina decat in cazul in care se vrea denigrarea.

Cerem Ministerului Afacerilor Externe sa ia legatura cu Ambasada Romaniei din Elvetia si sa ceara un drept la replica in publicatia Blick, in care sa fie prezentata adevarata fata a orasului.

Au fost incalcate reguli elementare ale jurnalismului, printre care cea mai grava este aceea ca primaria Cluj-Napoca nici nu a fost contactata.
"



Articolul din Blick a fost publicat astazi si contine si un set de 31 de fotografii realizate in cele mai rau famate zone al Clujului, in special la periferie.

Comentarii Facebook